Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
İletişim +90 232 463 3215
 

İGC Basın Ligi’nde dostluk kazandı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Basın Ligi 2022 ödül töreni yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı törende turnuvanın birincisi TSYD İzmir Spor, ikincisi Yenigün Spor, üçüncüsü ise Turkuvaz Medya Grubu oldu 

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından basın mensuplarının kaynaşması, motivasyonu ve spora teşvik edilmesi için düzenlenen “İGC Basın Ligi 2022 Hüseyin Yangır Sezonu” halı saha futbol turnuvası ödül töreni ile sona erdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, turnuva birincisi olan TSYD İzmir Spor’a kupayı takdim ederek, turnuvanın kapanışına özel Konak Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin yaptığı dostluk maçının ise başlama vuruşunu yaptı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün de yer aldığı maç ilgiyle izlendi. 

 

Turnuvanın birincisi TSYD İzmir Spor, ikincisi Yenigün Spor, üçüncüsü ise Turkuvaz Medya Grubu oldu. 

 

“Gerçek başarı İzmir basının tek yürek olmasıdır”


İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ödül töreninde, “Ne mutlu ki büyük bir başarıyla ligi tamamladık. Bizim için gerçek başarı turnuvanın dostluk ve barış içinde geçmesi oldu. Bizim için gerçek başarı, İzmir basınının her koşula rağmen tek yürek olmayı bilmesidir. İnadına gerçeği yazmaya çalışan biz sektör temsilcileri, zorluk içinde mücadelemizi sürdürüyoruz. Dayanışmayla birçok zorluğu aşmaya kararlıyız, inancımız tam” şeklinde konuştu.

 

“Bu futbolda kardeşlik var”

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, “Hep söylediğimiz gibi, başka bir Türkiye mümkün, başka bir futbol mümkün. Futbolda kardeşlik ve tatlı bir rekabet var. Rahmetli Hüseyin Yangır’ın adının yaşatıldığı bu turnuva ayrıca çok kıymetli. Her sene bir duayen gazetecinin adı bu turnuvayla yaşatılacak. Gazetecilerimizin sahada bu tatlı rekabeti sürdürüyor olması çok kıymetli. Biz destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

  

1 Kasım'da başlayan turnuvada İzmir’in basın kuruluşlarından toplam 16 takım mücadele vermişti.